Γάμοι, Parties & Εκδηλώσεις

Μια βραδιά όπως την έχετε ονειρευτεί!

Γάμοι, Parties & Εκδηλώσεις

Το νησί της Τήνου έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο αγαπητούς γαμήλιους προορισμούς. Το Byzantio Beach Suites & Wellness προσφέρει για εσάς και τους καλεσμένους σας ολοκληρωμένα πακέτα για γαμήλιες εκδηλώσεις και πάρτυ, beach parties, βαφτίσεις και ονομαστικές εορτές, αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις. Το πανέμορφο σκηνικό, η απίστευτη θέα στο Αιγαίο σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά της τοποθεσίας του Byzantio Beach κάνουν το χώρο μας ιδανικό για τέτοιες εκδηλώσεις. Οι κυκλαδίτικες σουίτες, η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, οι πανέμορφοι κήποι με τους φοίνικες σε συνδυασμό με την απόλυτη εξυπηρέτησή μας κάνουν την εκδήλωση σας να μεταμορφώνεται σε μια λαμπερή δεξίωση. Πάντα με άψογο service, αντάξιο της φήμης των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρουμε όλα τα χρόνια λειτουργίας μας! Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μία ξεχωριστή ημέρα – την καλύτερη της ζωής σας – για εσάς και τους καλεσμένους σας.
Στο Byzantio Beach Suites & Wellness δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες & αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Γαμήλιες Δεξιώσεις

Οι γάμοι στο Byzantio Beach Suites & Wellness είναι μια μοναδική εμπειρία. Ζευγάρια που θέλουν να οργανώσουν μια τέλεια δεξίωση για εκείνους και τους καλεσμένους τους διαλέγουν τον χώρο μας για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Οι πανέμορφοι κήποι με τους φοίνικες, η απίστευτη θέα στο Αιγαίο σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά της τοποθεσίας μας κάνουν τον χώρο μας ιδανικό για την γαμήλια δεξίωση σας.

Πάρτι στην Παράλια

Στο Byzantio Beach Suites & Wellness διοργανώνουμε τα πιο ανεπανάληπτα και δροσερά beach parties στο ξύλινο deck της οργανωμένης παραλίας που διαθέτουμε για τους επισκέπτες μας ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο. Το μαγευτικό σκηνικό είναι ιδανικό για όσους έχουν ονειρευτεί να διασκεδάσουν και να χορέψουν δίπλα στη θάλασσα παρέα με φίλους, πίνοντας το αγαπημένο τους κοκτέιλ. Μείνετε ήσυχοι όσο εμείς και το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου φροντίζουμε για να κάνουμε την συγκεκριμένη ημέρα, μία αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία.

Βαφτίσεις & Ονομαστικές Δεξιώσεις

Σ’ ένα ξενοδοχείο ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, όπως είναι το Byzantio Beach Suites & Wellness, ενήλικες και παιδιά είναι ευπρόσδεκτοι να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογενείας. Η βάφτιση είναι η πρώτη και μεγαλύτερη γιορτή στη ζωή ενός παιδιού, έτσι έχουμε σχεδιάσει για εσάς ειδικά μενού για ενήλικες και παιδιά, με σκοπό να δημιουργήσουμε μαζί τις καλύτερες εντυπώσεις για την βάφτιση ή τη γιορτή του παιδιού σας.

Επαγγελματικές Συναντήσεις

Το Byzantio Beach Suites & Wellness οργανώνει παρουσιάσεις, συνεδριάσεις και ειδικές εκδηλώσεις για εταιρίες. Συναντήστε τους συναδέλφους σας σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα για ένα εναλλακτικό επαγγελματικό ραντεβού. Ρωτήστε μας για τα πακέτα διαμονής επαγγελματικών συναντήσεων, που προσφέρει το ξενοδοχεία μας, μαζί με την πιθανή διοργάνωση επαγγελματικών γευμάτων.