ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Byzantio City Hotel βρίσκεται στην Χώρα της Τήνου. Αποτελείται από 28 δωμάτια και λειτουργεί όλο το χρόνο, προσφέροντας στους επισκέπτες του επαγγελματισμό σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, για όσους προτιμούν να μείνουν μέσα στη Χώρα, κοντά στο λιμάνι και την Εκκλησία της Τήνου.

Το Byzantio City Hotel προσφέρει δωμάτια με κλιματισμό (aircondition), LCD δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο Internet (WiFi) και μικρό ψυγείο. Καθ’ ένα προσφέρει γραφείο και μπαλκόνι με θέα το λιμάνι της Τήνου ή τον κήπο με τα αρωματικά φυτά. Στη διάθεση των επισκεπτών του υπάρχει χώρος πρωινού, σαλόνι με τζάκι, τηλεόραση και χαλαρή μουσική, bar και snack bar. To ξενοδοχείο διαθέτει 20θέσιο πούλμαν για την δωρεάν μεταφορά των πελατών του από/προς το λιμάνι. Αν έχετε το δικό σας αυτοκίνητο, υπάρχει δημόσιο πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας.

Η πολύχρονη εμπειρία, η φήμη, η δέσμευσή μας στην ποιότητα και η ποικιλία των επιλογών που σας προσφέρουμε θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες. Πάντα με άψογο service, αντάξιο της φήμης του!

ANAKAΛΥΨΤΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ CITY HOTEL

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Book your stay with us this season.
Book Today